2017.07.11-16.
Szalki-sziget, Dunaújváros

Program

Hammerfall / Arch Enemy
Sepultura / Amorphis
Katatonia / Obituary
Agnostic Front / Tyr
Moonspell / H2O
Xandria - Jinjer - Taake - Talco
Aborted - Batushka - Gutalax - Acidez
Rotting Christ - Thell Barrio - Total Chaos
Részletes program Nulladik nap

Hírek

Olvassad demánde!

Elindult az akkreditáció!

A 2017-es Rockmaraton Fesztiválra az INFO menü alatt található űrlapon keresztül adhatod le az akkreditációs kérelmedet. Regisztrációs határidő: Június 28.

Gyere motorral, bicajjal vagy autóval - megoldjuk!

Az 50%-os MÁV-kedvezmény idén is él, de ha két-vagy négykeréken érkezel, akkor is van megoldásunk! A bejáratnál lesz kerékpártároló, a motorral érkezők is le tudják tenni a gépet, ha pedig személyautóval, vagy lakókocsival jönnél és nem a parkolóban hagynád a járművet, 9 900 Ft-ért egyszeri behajtást és parkolási lehetőséget biztosítunk, felverheted a sátrad közvetlenül a vasparipa mellett:

Megérkezett a térkép

Lehet böngészni, hogy mi hol lesz idén - néhány változást láthattok a tavalyihoz képest. Egy színpaddal ugyan szegényebbek lettünk, de fix helyen lesz a Dedikáló sátor (pontos infók hamarosan!) és újdonságként külön női vizesblokk is!

MOST JÖN, AMI SOSE VOLT: LEGYÁRTJUK MIND

Idén úgy döntöttünk, az összes beérkezett pólóminta textilre kerül - a likeok arányában meghatározott darabszámban, így lesz, amiből csak 5 darab készül! Hamarosan elindul egy mini webshop, ahol jelezhetitek, melyik pólóból szeretnétek mindenképp - addig nézzetek a Facebookon a kínálatot.

Hétfőn 10-kor nyitunk!

A nulladik nap programja pontos bontással elérhető a weboldalon is, kedvezményes napijegyek 1990 Ft-ért kaphatóak - hetijeggyel, hétköznapi bérlettel és keddi napra váltott napijeggyel (!) ingyenes.

Gyere idén is négykeréken!

Természetesen idén is lesz autós kemping a Rockmaratonon! Gyertek lakókocsival vagy akár személyautóval, 9 900 Ft-ért egyszeri behajtást és parkolási lehetőséget biztosítunk, közvetlenül a négykerekű mellett lehet sátorozni.

Erősen zárjuk a szombatot

Sepultura, Obituary, Aborted, Ektomorf, GUTALAX és még jó néhány banda segít nekünk az idei Rockmaraton méltó lezárásában - veletek együtt!

Fekete péntek

Az idei black metal felhozatal július 14-re összpontosul, érkezik a Rotting Christ, a Taake, a Batushka, a Christian Epidemic, a Sear Bliss, az Angerseed és a Krampüs. Nem csak egy napon, egy színpadon is játszik mind a 7 zenekar.

Április 30-ig élnek a mostani jegyárak

Vasárnapig még a mostani árakon válthattok napijegyet, hétvégi-, hétköznapi vagy hatnapos bérletet.

Hardcore szerda

Július 12-én érkezik, 12 hét múlva a hardcore szerelmeseinek (is) kedvezünk: egy napon játszik az Agnostic Front, a H2O és a Thell Barrio - hazai frontról erősíti őket az AMD, a Dirty Dawn, a Don Gatto, a a Broken Balls, a Hatvan City HC és a Time Bomb csapata.

Július 13-án egy napon Katatonia és a Moonspell

Pontosan 3 hónap múlva, a Rockmaraton csütörtöki napján a Katatonia előtt a Moonspell veszi be a Nagyszínpadot, 25 éves jubileumuk alkalmából egy speciális műsorral készülnek első két albumuk anyagára koncentrálva.

Egy napon a Jinjer és az Arch Enemy!

Július 12-én letarolják a csajok a Nagyszínpadot - köztünk lesz persze még egy Agnostic Front is. Április 30-ig élnek a mostani napijegy árak!

Te hogy láttad? Most mutasd meg!

Küldd be az elmúlt évek Rockmaratonjain készített videódat: a legviccesebbeket közzétesszük, amelyik pedig a legjobban tetszik a Rockmaraton népének, egy hetijegyet ér! Ide jöhetnek az anyagok: http://bit.ly/kulddbeavideod

Folk metal kedd

Amorphis, Tyr, Dalriada, Paddy And the Rats, Niburta, Virrasztók, Kylfingar - nézd meg folk kedvenceid egy napon, április 30-ig 5990 Ft-ért.

HC / PUNK / SKA rajongók, figyelem!

Gyere kedd-szerda-csütörtök, nézd meg a kedvenc bandáidat 2 napijegy áráért - Acidez, Total Chaos, Agnostic Front, H2O, Thell Barrio, Talco és számos hazai csapat: április 30-ig 11 990 Ft!

Megjöttek az utolsó nevek - kész a program!

Rekordidő alatt sikerült készre dörrentenünk az idei programot! Négy év után tér közkívánatra visszatér az Arch Enemy, több év kihagyás után érkezik a Katatonia csapata és a görög Rotting Christ is csatlakozik az idei black metal felhozatalhoz, akárcsak a Talco, akiket a 25. jubileumi fesztiválon láttunk vendégül. Teljes lista a Program menüben!

Támogatnál minket?

Idén kicsit felturbóztuk a VIP csomagot! Kapsz egy VIP Pass-t, amivel használhatod a VIP kempinget (saját vizesblokk), a VIP területet (FREE WIFI) és a VIP kocsmát + adunk egy VIP parkolási engedélyt, ami egyszeri behajtást (!) biztosít a VIP parkolóba. Természetesen jár a merch csomag (fesztivál póló, pohár, stage pass tartó) és nem marad el az 5000 forint fogyasztás a VIP kocsmában. Plusz extra a dicsőség: név szerint felkerülsz a fesztivál hivatalos támogatói közé, hogy ezzel is külön megköszönjük a segítségedet! A VIP Támogatói csomag 100 db-ban limitált, ára 19.990 Ft - előzetesen megváltott bérlettel együtt érvényes, önmagában belépésre nem jogosít!

Elindult a SZÉP Kártyás vásárlás!

Ahogy azt ígértük, az OTP és a K&H SZÉP Kártyával rendelkezők mától 14 napon keresztül az első körös, fanatik áron, 13 990 Ft-ért válthatnak bérletet - napijegyek és a Rockmaraton-Fezen kombi bérlet is elérhetőek: http://rockmaraton.hu/#szepkartya
(Az MKB-val sajnos idén is lassabban haladunk, de azon vagyunk, hogy velük is működjön a dolog - jelezzük, ha azt is tudjátok már használni!)

Idén is kedvezményesen utazhatsz a Rockmaratonra

Rockfater ugyan már próbálkozott (amúgy sikeresen) a stoppolással, a fesztiválra látogatóknak azonban nem muszáj, kivéve ha kifejezetten ez a cél.
Vonattal idén is féláron lehet utazni Dunaújvárosba - a vasút- és buszállomásról érkezőket külön fesztiválbusz szállítja a Szalki-szigetre, ami egyébként a helyi járatokkal is könnyedén megközelíthető. A kedvezményes árú fesztiválbusz mellett nem marad el a fesztiváltaxi sem: minden adott, hogy Dunaújváros felfedezéséhez és az éjszakai biztonságos szállásra jutáshoz is. A 'Közlekedés' menüpont alatt minden pontos infó megtalálható a témában.

Elindult a weboldal!

Elindult a 2017-os Rockmaraton fesztivál weboldala, aminek segítségével részletesen megismerkedhetsz a fesztivál programjával és szabályzatával, választ kaphatsz a legfontosabb kérdéseidre és informálódhatsz a szállással vagy az odajutással kapcsolatosan. A felület folyamatosan frissül, idén a rekord idő alatt összeállt programot már napi leosztással is láthatod, még 4 külföldi banda érkezik! A pontos helyszíntérkép is hamarosan várható. A napi friss hírekért, és aktualitásokért keressetek minket továbbra is a Facebookon!

Megérkezett az utolsó 25 magyar fellépő!

A 2017-es Rockmaraton programja csaknem végleges, az utolsó 25 magyar név is megérkezett: Agregator, AMD, Angerseed, Ann my Guard, Alcohol, AWS, Böiler, Broken Balls, Dirty Dawn, Fostartály, Haw, Kylfingar, Magor, Nevergreen, Omega Diatribe, ORDOG, Power, Red Swamp, Salvus, Sear Bliss, Slipchaos, Stress, The Southern Oracle, Time Bomb, Uzipov. Jó néhány közönség kedvencet is láthatunk, közel nyolcvan zenekar játszik majd a rockparadicsomban, a line-up hamarosan teljes lesz, még 4 nemzetközi banda érkezik.

Jegyek

A fesztiválra heti és hétvégi bérlet mellett napijegy váltható. Elővételben online a Ticketportál rendszerében vagy személyesen a Ticketportál országos hálózatában vásárolhatjátok meg, SZÉP Kártyás vásárlási lehetőség a jövő héttől! A fesztivál hivatalosan július 11-16 között zajlik, heti bérlettel és keddi napijeggyel a fesztivál nulladik napja ingyenesen látogatható. A rendezvény 2017. július 10-én, hétfőn 15 órakor nyitja meg kapuit. 


Napijegyek
és bérletek

07.10.
hétfőnulladik nap
07.11.
kedd
07.12.
szerda
07.13.
csütörtök
07.14.
péntek
07.15.
szombat
napijegy
1.990 Ft
napijegy
6.990 Ft
napijegy
6.990 Ft
napijegy
6.990 Ft
napijegy
6.990 Ft
napijegy
6.990 Ft
hétköznapi bérlet
12.990 Ft
hétvégi bérlet
11.990 Ft
6 napos bérlet: 15.990 Ft
Támogatói VIP csomag: 19.990 Ft
(Csak külön vásárolt bérlettel érvényes! Limitált 100 db)
(VIP kemping, VIP kocsma, VIP parkoló, free wifimerch csomag, 5000 Forint italfogyasztás)

Info

UTAZÁS AUTÓVAL/MOTORRAL

A ROCKMARATON FESZTIVÁL DUNAÚJVÁROS ÉSZAKI PEREMÉN, A SZALKI-SZIGETEN  KERÜL MEGRENDEZÉSRE. AZ M6-OS AUTÓPÁLYÁRÓL VAGY A 6-OS FŐÚTRÓL LEGKÖNNYEBBEN A VÁROSKÖZPONT ELKERÜLÉSÉVEL, A 62-ES FŐUTON ÉS ANNAK FOLYTATÁSÁN, AZ ARANYVÖLGYI ÚTON, VAGY A 6-OS FŐUTRÓL KÖZVETLENÜL, A HANKOOK GYÁR ELŐTTI KÖRFORGALOMBÓL NYÍLÓ MAGYAR ÚTON CÉLSZERŰ MEGKÖZELÍTENI A HELYSZÍNT. A SZIGETEN A FESZTIVÁL BEJÁRATA KÖRÜL KÖZEL 200 DARAB, INGYENES PARKOLÓ ÁLL RENDELKEZÉSRE, ELSŐSORBAN A HETIBÉRLETES VENDÉGEINK SZÁMÁRA. EZEK MEGTELÉSE ESETÉN, A MAGYAR ÚTON ÉS AZ ARANYVÖLGYI ÚT KERESZTEZŐDÉSÉBEN KB. 15 PERCES SÉTÁRA TALÁLHATÓ SZINTÉN INGYENES KÖZPARKOLÓBAN TUDJÁTOK ELHELYEZNI A GÉPJÁRMŰVEKET.  

Közúti térkép (Google Maps)

OSZKÁR – A TELEKOCSI 

SZÍVESEN JÖNNÉL KOCSIVAL, DE HÚZOS LENNE A BENZINKÖLTSÉG? KERESS MAGADNAK ÚTITÁRSAKAT AZ OSZKÁR TELEKOCSI SEGÍTSÉGÉVEL, ÍGY NEM CSAK PÉNZT SPÓROLSZ, DE ÚJ ISMERŐSÖKET IS SZEREZHETSZ MÁR A NYITÁS ELŐTT. 

MÁV 50% VASÚTI KEDVEZMÉNY

AZ IDEI ÉVBEN IS SEGÍTÜNK NEKTEK AZ IDEUTAZÁSOTOKAT KÖLTSÉGHATÉKONYABBÁ TENNI. A MÁV-START VONATAIN MINDEN FESZTIVÁLOZÓ 50% KEDVEZMÉNNYEL UTAZIK. NINCS MÁS DOLGOD, MINT MEGVÁSÁROLNI A MENETTÉRTI (AZAZ RETÚR) JEGYEDET DUNAÚJVÁROSBA 50% ALKALMI KEDVEZMÉNNYEL. ODAFELÉ A KALAUZ SIMÁN LEKEZELI, VISZONT VISSZAFELÉ CSAK AKKOR LESZ ÉRVÉNYES, HA A FESZTIVÁL JEGYPÉNZTÁRÁBAN LEPECSÉTELTETED, EZÉRT ÉSSZERŰ EZT ÉRKEZÉSKOR ELINTÉZNI! A KEDVEZMÉNY MÁS EGYÉB KEDVEZMÉNYEKKEL (PL: DIÁK, 26 ÉV ALATTI STB.) NEM ÖSSZEVONHATÓ.

FESZTIVÁL BUSZJÁRAT

A FESZTIVÁL BUSZOK SEGÍTSÉGÉVEL ÉRKEZÉSKOR ÉS TÁVOZÁSKOR KÖNNYEDÉN KIJUTSZ A ROCKMARATONRA ÉS VISSZA A VASÚTÁLLOMÁSRA. A DUNAÚJVÁROSBAN LAKÓK VAGY A KOLLÉGIUMOKBAN MEGSZÁLLÓK PEDIG AKÁR ÉJJEL IS BIZTONSÁGOSAN VISSZAJUTHATNAK SZÁLLÁSHELYÜKRE. VONALJEGY MELLETT EGY HETES BÉRLETET IS VÁLTHATSZ, AMIVEL A FESZTIVÁL TELJES IDEJE ALATT, KORLÁTLANUL HASZNÁLHATOD A FESZTIVÁL BUSZOKAT. A JEGYET ÉS A BÉRLETET A BUSZON VÁSÁROLHATOD MEG.

VONALJEGY: 250 HUF
EGY HETES BÉRLET: 2000 HUF 

ÚTVONAL

VASÚTI PÁLYAUDVAR – KERTVÁROS – AUTÓBUSZ-ÁLLOMÁS – ADY ENDRE U. – DÓZSA MOZI – BARACSI ÚT – SZORÁD MÁRTON ÁLT. ISK. – SZALKI-SZIGET – SZORÁD MÁRTON ÁLT. ISK. – DÓZSA MOZI – ADY ENDRE U. – AUTÓBUSZ-ÁLLOMÁS – KERTVÁROS – VASÚTI PÁLYAUDVAR

MENETREND: 

2017. 07. 11. 17:30, 18:30
2017. 07. 12 – 15. 01:30, 02:30, 03:30, 17:30, 18:30
2017. 07. 16. – 01:30, 02:30, 03:30, 10:00, 12:00

KNYKK 24-ES HELYI JÁRATA

A KÖRJÁRAT A SZALKI-SZIGETRŐL INDUL ÉS 30 PERC ALATT ODA IS ÉR VISSZA, ÉRINTI AZ AUTÓBUSZ-ÁLLOMÁST ÉS DUNAÚJVÁROS BELVÁROSÁT, DE A VASÚTÁLLOMÁST NEM. 

MENETREND:

2017. 07. 10-14:. 5:15, 6:15, 6:45, 7:15, 8:15, 9:15, 10:15, 11:15, 12:15, 13:15, 13:45, 14:15, 14:45, 15:15, 16:15, 17:15, 18:15, 22.10

2017. 07. 15-16:. 5:15, 6:15, 6:45, 7:15, 8:15, 9:15, 10:15, 11:15, 12:15, 13:15, 13:45, 14:15, 14:45, 15:15, 16:15, 17:15, 18:15

TOVÁBBI INFOK: http://www.knykk.hu/index.php/helyi-menetrendek

FESZTIVÁL TAXI – SÁRGA TAXI 

A FESZTIVÁL SAJÁT FIX ÁRAS TAXI PARTNERREL DOLGOZIK, HOGY A SZALKI-SZIGETRŐL DUNAÚJVÁROS BÁRMELY PONTJÁRA ELŐRE KALKULÁLHATÓ, GARANTÁLT ÁRON JUTHASSATOK EL. CSAK A HIVATALOS TAXI PARTNEREINK ÁLLHATNAK BE A FESZTIVÁLRA BEVEZETŐ ÚTRA, HA ÉPP NEM TALÁLTOK SZABAD AUTÓT, A JEGYPÉNZTÁRBAN KÉRÉSRE A NAP BÁRMELY IDŐSZAKÁBAN (0-24H) RENDELNEK NEKTEK, DE AZ ALÁBBI TELEFONSZÁMON, AKÁR TI IS RENDELHETTEK KÖZVETLENÜL: 06-25/500-600

ROCKMARATON – DUNAÚJVÁROS BÁRMELY PONTJA: 1090 HUF

KEMPING

A SZALKI-SZIGETEN JÓL FELSZERELT, KIÉPÍTETT KEMPING TALÁLHATÓ, AMIT MINDEN JEGYVÁSÁRLÓ (NAPIJEGYESEK IS) INGYEN HASZNÁLHAT. SÍK TERÜLETEN, ÁRNYAS FÁK ALATT VERHETED FEL A SÁTRADAT ÉS A VIZESBLOKKOKBAN ANGOL WC-K ÉS TELEPÍTETT ZUHANYZÓK TESZIK HIGÉNIKUSABBÁ AZ EGY HETES NYARALÁST. 24 ÓRÁS PORTA- ÉS JÁRŐRSZOLGÁLAT ÜGYEL A RENDRE, DE MINDENKINEK JAVASOLJUK, HOGY HASZNÁLJA A KEMPING TERÜLETÉN TALÁLHATÓ INGYENES ÉRTÉKMEGŐRZŐT. SÁTRAZÁS: INGYENES

RUDAS KOLLÉGIUM

2400 DUNAÚJVÁROS, RÓMAI KRT. 47-49.
TELEFON: +20/289-8043
WWW.RUDAS.HU

AZOK SZÁMÁRA, AKIK "KIÖREGEDTEK" A SÁTOROZÁSBÓL, VAGY CSAK ÁGYON AKARNAK ALUDNI A ROCKMARATON ALATT IS, A KÖZÉPISKOLAI KOLLÉGIUMOK NYÚJTHATNAK KEDVEZŐ ÁRÚ MEGOLDÁST. A RUDAS KOLLÉGIUM A LEGKÖZELEBBI SZÁLLÁSHELY, EGY NEGYED ÓRÁS DUNA PARTI SÉTÁRA TALÁLHATÓ A FESZTIVÁL TERÜLETÉTŐL. 4 ÁGYAS KOLLÉGIUMI SZOBÁKKAL, A FOLYOSÓN KÖZÖS ZUHANYZÓKKAL ÉS 24 ÓRÁS PORTA SZOLGÁLATTAL VÁR.
ÁR: 2.760 FT/FŐ/ÉJ (ÁFA-T ÉS IFA-T TARTALMAZZA)

HILD KOLLÉGIUM

2400 DUNAÚJVÁROS, ERDŐSOR 37/A.
TELEFON: +25/281-795
WWW.HILDISKOLA.HU

SZINTÉN KÖZÉPISKOLAI KOLLÉGIUMI SZÁLLÁS, KICSIT MESSZEBB TALÁLHATÓ, DE SOKKAL KONFORTOSABB! A FESZTIVÁL BUSZJÁRATAI (ÉJJEL IS) ÉS A HELYI AUTÓBUSZJÁRATOK MEGÁLLNAK A KÖZVETLEN KÖZELÉBEN, A VASÚTÁLLOMÁSTÓL MAX. 10 PERCES SÉTÁRA VAN. A SZOBÁK 4 ÁGYASAK, DE MINDEN SZOBÁBAN VAN HŰTŐSZEKRÉNY, ÉS KÉT SZOBÁHOZ TARTOZIK EGY MELLÉKHELYISÉG, VALAMINT ZUHANYZÓ. SZINTENKÉNT EGY ÉTKEZŐ ÁLL RENDELKEZÉSRE MIKROHULLÁMÚ SÜTŐVEL ELLÁTVA.
ÁR: 2.760 FT/FŐ/ÉJ (ÁFA-T ÉS IFA-T TARTALMAZZA)

KERPELY KOLLÉGIUM

2400 DUNAÚJVÁROS, BALOGH ÁDÁM U. 5.
TELEFON: +25/551-123 VAGY +25/551-237
hok.duf.hu/kollegium/

AKIK EGY MAGASABB SZÍNVONALÚ SZÁLLÁSBAN GONDOLKODNAK, DE NEM AKARNAK SOKAT FIZETNI, AZOKNAK AZ EGYETEM KOLLÉGIUMA TŰNIK A LEGJOBB VÁLASZTÁSNAK. A VÁROSKÖZPONT MELLETT FEKSZIK, DE A FESZTIVÁLBUSZ A KÖZELBEN ÁLL MEG. 2-3 ÁGYAS HEVERŐS SZOBÁK (ÁGYNEMŰ BIZTOSÍTÁSÁVAL), FÜRDŐSZOBÁVAL, HŰTŐSZEKRÉNNYEL, INTERNETTEL ÉS KÁBEL TV-VEL, EMELETENKÉNT FŐZŐHELYISÉGGEL, 24 ÓRÁS PORTASZOLGÁLATTAL.
ÁR: 4.000 FT/FŐ/ÉJ –TŐL

KLUB HOTEL DUNAÚJVÁROS

2400 DUNAÚJVÁROS, ÉPÍTŐK ÚTJA 2.
TELEFON: +25/500-477
WWW.KLUBHOTEL.HU

NYERTÉL A LOTTÓN? ÖRÖKÖLTÉL? ENNYIRE MEGY, HOGY A ROCKMARATON ALATT IS HOTELBEN AKARSZ LAKNI? EZT A LEHETŐSÉGET NEKED TALÁLTÁK KI. A BELVÁROSBAN, AZ ÉLMÉNYFÜRDŐ SZOMSZÉDSÁGÁBAN TALÁLHATÓ HÁROM CSILLAGOS HOTEL, ÁR-ÉRTÉK ARÁNYBAN A LEGKEDVEZŐBB AJÁNLAT. 2, 3 ÉS 4 ÁGYAS SZOBÁKKAL, MINIBÁRRAL, SZÍNES TV-VEL, TELEFONNAL, INTERNETTEL, SZAUNÁVAL, BILLIÁRDTEREMMEL ÉS ZÁRT PARKOLÓVAL VÁR.
ÁR: 7.000 FT/FŐ/ÉJ –TŐL

 

Egyéb - magán szállások:

ÁLLOM SZÁLLÓ

2400 DUNAÚJVÁROS, ERDŐSOR 1/A
Telefon: +36 30 949 3288
WWW.ALLOMSZALLO.HU

Kis privát szállás 1-4 ágyas szobákkal és egy nagyobb apartmannal. Ingyenes Wifi, TV, közös konyha.

ÁR: 5.000 FT/FŐ/ÉJ –TŐL

 

TÓPARTI VENDÉGHÁZ

2459 DUNAÚJVÁROS, HINGYI TANYA 62/5
Telefon: +36 30 949 3288

Kis privát szállás 1-2 ágyas szobákkal.

ÁR: 5.000 FT/FŐ/ÉJ –TŐL

BIZTONSÁG

A rendezvény teljes területének őrzése, védése, a zavartalan szórakozás biztosítása szakképzett biztonsági személyzet közreműködésével történik. A mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat szigorúan tilos behozni. A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot, lánc stb.). Ez szabálysértésnek minősül. Üvegtárgyat, ütő-, szúró- és vágóeszközt nem hozhatsz be magaddal (kalapácsot/ kisbaltát sem!). Magyarországon mind a könnyű, mind pedig a kemény drogok fogyasztása és egyéb módon való birtoklása is büntetendő cselekmény, ezért a Rockmaratonra is szigorúan tilos a behozatala!

BEENGEDÉS

A fesztiválra történő belépéskor minden alkalommal ellenőrzésen kell átesned. Csak az ép karszalagokat áll módunkban elfogadni, a szakadt, sérült, ragasztott szalagok nem jogosítanak fel a rendezvényen történő részvételre! Az ellenőrzés minden esetben kiterjed a csomagok átvizsgálására is. A biztonsági előírások által tiltott eszközökön túl, a Rockmaraton területére tilos szeszes és üdítőital bevitele!!! Ugyanakkor bontatlan ásványvíz és nem kereskedelmi mennyiségű(azaz saját felhasználásra szánt) dohánytermék és élelmiszer behozatala engedélyezett.

A 6 napos bérlet a teljes fesztivál ideje alatt július 10. 10:00 és július 16. 16:00 Között érvényes, a napijeggyel tárgynap 01:00 óra és másnap 12:00 között tartózkodhatsz a területen.

EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLAT

A fesztivál területén, a fesztivál teljes ideje alatt állandó orvosi ügyelet és mentőszolgálat működik. Az esetkocsi és a mentősátor a nap 24 órájában rendelkezésre áll minden résztvevő számára. Kérjük vigyázzatok egymásra és segítsétek ti is a mentőszolgálat munkáját!

FÜRDŐK, WC-K

A fesztivál területén elkülönített női és férfi angol wc-k állnak rendelkezésre, melyek tisztántartását 24 órás a takarítószemélyzet folyamatosan végzi. A tisztálkodást a kemping és a strand férfi és női zuhanyzói biztosítják.

STRAND

A fesztiválterület szomszédságában szabadstrand üzemel, 09-19 óra közötti nyitvatartással. A strandnak saját házirendje van, amit a fesztivál vendégeinek is be kell tartania. A fürdésre használható terület bólyákkal körbehatárolt, a nyitva tartás alatt vizimentő szolgálat működik, a strandot ittas személyek nem használhatják.

PARKOLÁS

A Szalki-szigeten a fesztivál bejárata körül található parkolók ingyenesek. A biztonsági szolgálat a rendőrséggel együttműködve gyakran járőrözik, de ettől a parkoló még nem őrzött, és az ott elhelyezett autókért felelősséget nem vállalunk. Ezek a parkolók a hetijegyes vendégeinknek vannak fenntartva, amennyiben megtelnek, a később érkezőket a rendőrség együttműködésével a Magyar út és az Aranyvölgyi út kereszteződésében található ingyenes parkolóba irányítjuk. A motorral vagy biciklivel érkezők behajthatnak járműveikkel a fesztivál területére, de maximum 5 km/h sebességgel haladhatnak a rendezvényterületen belül. A bicikliknek külön tárolókat helyezünk ki, a motorosok a járműveiket az arra kijelölt parkolóban vagy a nagy kempingben a sátruk mellett helyezhetik el.

CSOMAGMEGŐRZÉS

A kemping területén csomagmegőrző működik, ahol nonstop és ingyen tároljuk csomagjaitokat. Ingyenes telefontöltési lehetőség is van, de hozzatok magatokkal töltőt! Itt tárolhatjátok térítésmentesen a hűtést igénylő gyógyszereiteket, gyógyhatású készítményeiteket. Kérjük, hogy az értékeiteket itt helyezzétek el, mert sajnos mindig vannak lopások a kempingekben!

BEVÁSÁRLÁS

A fesztivál mini abc-ben bolti áron minden kapható, amit bárhol egy élelmiszerboltban megvásárolnál. Támogasd azzal is a fesztivált, hogy a hideg élelmiszert, az ásványvizet és a szükséges termékeket itt vásárolod meg!

EGYÉB FONTOS TUDNIVALÓK

A rendezvény területén tüzet rakni szigorúan tilos és veszélyes! Minden résztvevő, aki a fotókon feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Kép- és hangfelvételt a rendezvényen csak a rendezők belegyezésével lehet készíteni, de fényképezni szabad. A Rockmaraton területén a rendezők írásbeli engedélye nélkül tilos kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni. A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.

Jó szórakozást!

Támogatók

Dunaújváros Megyei Jogú Város ÖnkormányzataArany Ászok

Kontakt

Lebonyolító

Sámántánc Alapítvány
7632 Pécs, Nyárfa u. 17.
Asz: 18624607-2-02
Blsz: 10402427-50526778-82571009
info@rockmaraton.hu

PR és Sajtó

Gedeon Andrea
+36 70 526 9298
sajto@rockmaraton.hu

Off-Programok

Hajós Áron
Tel.: +36 30 386-3881
offprogram@rockmaraton.hu

Hazai booking

A fesztivál meghívásos alapon működik!
Németh Ernő (Mazsi)
Tel.: +36 20 669-8708
nagymazsi@hotmail.com

Nemzetközi booking

Phoenix Music Hungary
Jakab Zoltán
zoltan@phoenixmusic.hu