JEGYVISSZAVÁLTÁS
JEGYIRODAI VÁSÁRLÁS ESETÉN

Először is kérjük, hogy OLVASD EL EZT A TÁJÉKOZTATÓT!

Minden, amit a 2020-as Rockmaratonra vásárolt jegyek kapcsán tudnod kell:

1. A ROCKMARATON 2021-RE ÉRVÉNYES MINDEN MEGVÁLTOTT JEGY.

A bérletek, a hétköznapi- és hétvégi bérletek, a napijegyek és a kiegészítő jegyek (autós kemping, dómház), tehát minden már megváltott jegytípusunk automatikusan érvényes a jövő évi jubileumi Rockmaraton Fesztiválra - amennyiben jöttök 2021. július 6-10. között a Szalki-szigetre, NINCS SEMMI TEENDŐ, csak megőrizni a jegyet.

KOMBI BÉRLETEK

A 2020-as Zorall Sörolimpia, a Fezen Fesztivál és a Fekete Zaj valószínűleg valamilyen formában meg lesz tartva idén, viszont a nálunk megváltott kombi bérletek nem lesznek érvényesek a társfesztiválok idei rendezvényeire. Két lehetőséged van: vagy visszaváltod a kombinált bérleted (infók alább), vagy 2021-ben használod fel nálunk és a partnereknél is.

2. NAPIJEGYEK ÉRVÉNYESSÉGE

A 2020-as fesztivál programját biztos, hogy nem fogjuk tudni 100%-ig átemelni 2021-re, így előfordulhat, hogy az a fellépő, aki miatt szombati jegyet váltottál, nem szombaton játszik, hanem mondjuk pénteken. Természetesen LESZ LEHETŐSÉG MÓDOSÍTANI A NAPOT ÉS A 3 NAPOS BÉRLETET IS - szeptembertől jövünk a programinfókkal, azt követően egy külön felületen tudtok majd erről nyilatkozni. Amennyiben az új program ismeretében egyik nap sem felel meg, november 30-ig vissza tudjátok váltani a napijegyeket.

3. VISSZAVÁLTÁS - VISSZATÉRÍTÉS

Megköszönjük, ha támogatod a fesztivált azzal, hogy 2021-ben eljössz a már megváltott jegyeddel és bulizunk egy hatalmasat, de természetesen megértjük, ha szükséged van a pénzre és természetesen lehetőséged van visszakapni azt.

Május 15. és november 30. között bármikor élhetsz a visszaváltás jogával - a leadott igénylést követően 30 banki napon belül érkezik vissza a pénzed.

A VISSZAVÁLTÁSHOZ KÉRJÜK, HOGY TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT ÉS ADD MEG AZ ADATAIDAT:

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.